Verzekeringen

Er bestaan veel verschillende verzekeringen, maar ze zijn niet allemaal op u van toepassing. Het is van belang om te weten welke risico’s u zorgvuldig moet afdekken en welke in uw situatie in mindere mate zinvol zijn. Graag helpen wij u om hier inzicht in te verkrijgen en u te voorzien van betrouwbaar advies. Wij beschikken over de juiste kennis en expertise om voor u een flexibel verzekeringspakket samen te stellen.

Particuliere verzekeringen

Wij zijn onafhankelijk assurantieadviseur voor particuliere verzekeringen. Wij onderhouden contact met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en tarieven. Wij kunnen u van dienst zijn bij advies over:

  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
Advieswerkzaamheden

Om optimale service aan u te kunnen verlenen, hebben wij een scheiding aangebracht in onze werkzaamheden. Voor alle advieswerkzaamheden kunt u terecht bij Financieel Adviesbureau Karin Blott. De administratieve werkzaamheden hebben wij ondergebracht bij Vandien Service Provider (VSP), een bedrijf dat is gespecialiseerd in het voeren van administraties voor assurantietussenpersonen. Op deze wijze kunnen wij meer tijd vrijmaken om u nog beter te adviseren. Kortom, wij zijn en blijven aanspreekpunt voor u en in voorkomende gevallen verbinden wij u door met de betreffende specialist bij VSP.