Karin Blott
Als financieel adviseur kijkt Karin Blott naar uw persoonlijke financiële situatie, wensen, plannen en risico’s. Altijd verzekerd van onafhankelijk advies.

Karin is sinds 1988 werkzaam in het bank- en verzekeringswezen. Ze is begonnen in de functie van hypotheekspecialist bij een grote commerciële bank (ING Bank). Na circa tien jaar heeft zij de overstap naar een private banker (Van Lanschot Bankiers) gemaakt, als accountmanager Private Banking. In het jaar 2000 heeft zij het Financieel Adviesbureau Karin Blott opgericht. Ze adviseert  particulieren op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, inkomens- en oudedags voorzieningen.

Ron Botman
Als gecertificeerd Financieel Planner kijkt Ron Botman naar uw persoonlijke financiële situatie, wensen, plannen en risico’s. Altijd verzekerd van onafhankelijk advies.

Ron Botman FFP heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de financiële branche. Ron is zijn carrière begonnen als vestigingsdirecteur bij de Fortis-Bank-organisatie. Daarna is hij acht jaar actief geweest voor de Rabobank en aansluitend heeft hij een zestal jaren bij en voor het intermediair in Nederland gewerkt. Hierdoor heeft hij een enorme kennis en ervaring opgebouwd inzake de werkwijze van hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers. Ron is sinds september 2004 werkzaam in de opleidingswereld als trainer en coach en is bestuurslid geweest van de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners. Hij adviseert  particulieren op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, inkomens- en ouderdag voorzieningen en Financiële Planningen.

Neem contact op voor een vrijblijvend orienterend gesprek

contact