Zakelijk en betrokken

Financieel Adviesbureau Karin Blott heeft 15 jaar praktijkervaring in de financiële dienstverlening. Wij maken u wegwijs in de doolhof van hypotheken enlevensverzekeringen. Onze manier van denken is vrij, onze status is onafhankelijk, wij adviseren op maat: zakelijk en betrokken.

Voor wie?

Financieel Adviesbureau Karin Blott richt zich op de advisering van particulieren. Naast Nederlandse klanten hebben wij ruime ervaring in het adviseren van in Nederland werkzame expats.

Wet- en regelgeving:

  • Wij voldoen aan alle opleidingseisen zoals door de rijksoverheid gesteld binnen de Wet op het Financieel Toezicht (WFT).
  • Wij zijn als Erkend Hypotheekadviseur geregistreerd bij de Stichting SEH (seh.nl). Bij SEH aangesloten hypotheekadviseurs beschikken over de vereiste diploma’s, zijn objectief en onafhankelijk en voldoen aan de wettelijke eisen die door de overheid worden gesteld. Ook worden Erkende Hypotheekadviseurs jaarlijks bijgeschoold en getraind en ze zijn voortdurend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rond fiscale wet- en regelgeving.
  • Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Dienstverlening (AFM), nummer 12042966.
  • Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (www.kifid.nl), waar u terecht kunt als u een financiële klacht hebt.

 

Lees onze Algemene Voorwaarden.