Zakelijk en betrokken
Financieel Adviesbureau Karin Blott is op 1 december 2001 op gericht. Op 1 april  2023 wijzigde onze naam in Dutchess Finance.

Dutchess Finance is actief op het gebied van financiële dienstverlening. Wij maken u wegwijs in de doolhof van hypotheken en levensverzekeringen. Onze manier van denken is vrij, onze status is onafhankelijk, wij adviseren op maat: zakelijk en betrokken.


Voor wie?
Dutchess-finance richt zich op de advisering van particulieren. Naast Nederlandse klanten hebben wij ruime ervaring in het adviseren van in Nederland werkzame expats.


Wet- en regelgeving
Wij voldoen aan alle opleidingseisen zoals door de rijksoverheid gesteld binnen de Wet op het Financieel Toezicht (WFT);

  • Wij zijn als Erkend Financieel Adviseur geregistreerd bij de Stichting SEH (seh.nl). Bij SEH aangesloten financieel adviseurs beschikken over de vereiste diploma’s, zijn objectief en onafhankelijk en voldoen aan de wettelijke eisen die door de overheid worden gesteld. Ook worden Erkende Financieel Adviseurs jaarlijks bijgeschoold en getraind en ze zijn voortdurend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rond fiscale wet- en regelgeving.
  • Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), nummer 12049534.
  • Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (www.kifid.nl), waar u terecht kunt als u een klacht hebt.

Lees onze Algemene Voorwaarden

Neem contact op voor een vrijblijvend orienterend gesprek

contact