Hypotheken

Het kopen van een woning is geen sinecure. Er komt veel kijken bij het kiezen van een hypotheek die bij u past. Daarom bent u gebaat bij een goede advisering over onder meer de hoogte van de hypotheek en de bijbehorende maandlasten, de hypotheekvorm die u het beste kunt kiezen, wel of geen aanvullende verzekeringen op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, en over de gevolgen van de gecompliceerde, fiscale hypotheekregels voor uw financiële situatie. Hierbij zijn wij u graag van dienst.

Nieuwe of lopende hypotheek
U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, en voor het omzetten van bestaande hypotheken, maar ook bijvoorbeeld voor een nieuwe lening wanneer de rentevaste periode van uw huidige lening is afgelopen.

Transparant en onafhankelijk
Dutchess Finance geeft onafhankelijk advies en is volledig transparant. Wij kijken naar uw wensen, de toekomstverwachtingen en de risico’s. En samen met u bekijken we welke hypotheek het meest geschikt is voor u en uw situatie. Hierbij kunt u kiezen uit een breed scala van banken en verzekeraars.

Deskundig
Een deskundig oordeel over uw hypotheek is cruciaal. Wij beschikken over de expertise en ervaring om tot een passend advies te komen. Ook zijn we voortdurend op de hoogte van de recentste ontwikkelingen in de fiscale regelgeving, op de huizenmarkt en bij alle hypotheekverstrekkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend orienterend gesprek

contact