Financiële planning

Meer grip op uw financiële situatie geeft zekerheid en rust, ook voor de toekomst. Samen met u maken we een overzicht van uw inkomsten, lasten, reserves en voorzieningen. Ook kijken we naar situaties die zich mogelijk voor kunnen doen, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of het overlijden van uw partner. Natuurlijk staan uw wensen en behoeften hierbij centraal.

Dutchess Finance kijkt naar welke risico’s u af wilt dekken, welke verzekeringen u nodig heeft, naar uw oudedagsreserve. Al deze factoren leiden tot een financieel plaatje dat u inzicht geeft in de huidige en toekomstige situatie en wat nodig zou zijn om alle financiële risico’s op te vangen. We stellen een plan op en zoeken indien nodig naar oplossingen. Dit plan vormt de basis voor het kiezen van de financieringsvormen die bij u passen, de juiste verzekeringen en een passende oudedagsvoorziening.

Heeft u vragen over uw financiële toekomst of is het hoog tijd om uw huidige financiële situatie onder de loep te nemen, vraag dan een gesprek met ons aan.

Neem contact op voor een vrijblijvend orienterend gesprek

contact