Financiële diensten

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw en financiële planning. Graag leggen wij u de mogelijkheden voor die voor u het meest geschikt zijn. Maatwerk is ons specialisme.

test

Hypotheken:

Een hypotheek afsluiten is meestal de grootste financiële transactie die u in uw leven doet. Daarom is het raadzaam goed te kijken wat de opties zijn en hoe uw financiële situatie er op langere termijn uitziet. Klik hier voor meer informatie

Verzekeringen:

Wie zich verdiept in verzekeringen, treft een woud aan risico’s en polisvoorwaarden. Wij maken u graag wegwijs in welke verzekeringen noodzakelijk, nuttig of voor u eigenlijk overbodig zijn. Klik hier voor meer informatie.

Vermogen, sparen of beleggen:

Zoals we de laatste jaren hebben gezien, is niets zonder risico. Uw vermogen verdient aandacht als het gaat om groeimogelijkheden en de daaraan verbonden risico’s. Wij zoeken de beste opties graag met u uit. Klik hier voor meer informatie.

Financiële planning:

Meer grip op uw financiële situatie geeft zekerheid en rust, ook voor de toekomst. Samen met u maken we een overzicht van uw inkomsten, lasten, reserves en voorzieningen